Våre hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Sertifisert nettbutikk
3 års garanti på alle enheter
Kjøp kontoen & mer
Fra en bestillingsverdi 909 kr, vil vi gi deg fraktkostnader!
Gaver fra 445,90 kr
Du er her: Negledesign / Akryl / Akryl Pulver
Discount of 91,00 kr from an order value over 682,50 kr with Discountcode SALE10

Akryl Pulver

Den akryl materialet er fra maleriet har lenge vært kjent. Han er utrolig sterk og stabil, gjør fargene og formene i et uendelig antall varianter og kan håndteres relativt enkelt. Akryl kunstige negler kan også dannes - de fleste studioer arbeider med akryl negler, siden denne amerikanske trenden har kommet hit. Akryl negler anbefales spesielt når neglene er utsatt for større prøvelser - en lang og intensiv skrive på datamaskinen, for eksempel. Hvordan gel negler akryl negler må også vurderes etter 3-5 uker - intervallene er ikke annerledes.

Vi kan finne deg på våre sider, ulike typer akryl pulver og geleer fra akryl neglen, som i både store og små pakker kan kjøpes. Den lagdelt prising gjør produktene for private kunder / privat oppdragsgiver som attraktive som for spiker salong, som tar fordel av den relativt billigere stor ordre størrelse. Den store bøtter, flasker og bokser er ikke veldig attraktivt. Men de lar overføring i mindre beholdere som gjør jobbene i neglesalongen estetiske. Alle store pakker tillater enkel fylling og er resealable, slik at produktene kan brukes over lang tid. Selvfølgelig, våre produkter i samsvar med utformingen av akryl negler med europeiske standarder - de er av høy kvalitet og helt trygt.


Eksklusive tilbud.Bare for deg. Registrer deg nå kupong gyldig til 31.12.2012, når en bruker kan bla fra å kjøpe verdi på 364 kr
45kr
nded internasjonalt