Våre hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Sertifisert nettbutikk
3 års garanti på alle enheter
Kjøp kontoen & mer
Fra en bestillingsverdi 909 kr, vil vi gi deg fraktkostnader!
Gaver fra 445,90 kr
Du er her: Negledesign / Akryl / Akryl tilbehør
Discount of 91,00 kr from an order value over 682,50 kr with Discountcode SALE10

Akryl tilbehør

Billige online kjøp rekke høykvalitets akryl tilbehør

Et høykvalitets akryl tilbehør er nødvendig for en perfekt akryl modellering. Derfor, vi tilbyr flott tilbehør for en stor verdi for pengene. Du trenger en beholder for å blande massen. Å gjøre dette, vårt d parabolen ideal. En praktisk og robstes glass, som inneholder ca 2 til 3 ml av masse og er enkel å rengjøre. Børstene er det viktigste verktøyet for negl Designer. Vi tilbyr akryl pensel i ulike former og størrelser, slik at du kan utnytte det til dine behov.

Vil du liker lange negler? Brukes til dette formålet våre modellering maler. Våre sjablonger kjennetegnes av brukervennlighet og en høy limet styrke. I kombinasjon med våre knipe pinner får du en perfekt skulpturert negl med en vakker tunnel. Alternativt kan du bruke også våre knipe klemme. Finne detaljerte instruksjoner og videoer, hvis du klikker på artikkelen under "Detaljer". Finne denne og enda en fantastisk akryl tilbehør for en perfekt negl, med oss.

Eksklusive tilbud.Bare for deg. Registrer deg nå kupong gyldig til 31.12.2012, når en bruker kan bla fra å kjøpe verdi på 364 kr
45kr
nded internasjonalt