Våre hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Sertifisert nettbutikk
3 års garanti på alle enheter
Kjøp kontoen & mer
Fra en bestillingsverdi 1099 kr, vil vi gi deg fraktkostnader!
Gaver fra 445,90 kr
Du er her: Negledesign / Gelelakk / Gel Lakk
UV er neglelakk & gel maling Ripesikker neglelakk med 2 uker hold
Fargene på bildene kan variere.
Detaljer
+

Neglelakk og gel lakk med ukelange høyglanset billige online kjøp avlyse-motstandsdyktig UV spiker belegg som UV. Videoer og negl design opplæring med trinnvise programmer på behandlingen av UV neglelakk til naturlig spiker til gjør det selv her i nettbutikk se og lære. Det er like enkelt som med neglelakk og så varig som UV/LED den nye metoden å lage negler moderne gels. Instruksjoner og spiker filmer med trinn for trinn forklaringer til gjør det selv med mange bilder og bilder her nå oppleve. Gel lakk skjemaet holdbar lag med maling på kunstig eller naturlige negler, som kan være lett av Strip. NAIL-EON UV neglelakk SHINEY kan brukes som solo - neglelakk, eller i forbindelse med en gel modellering og sikrer godt vedlikeholdt og beskyttet godt negler. For å produsere en holdbar maling film på nagle, naturlig spikeren må være på Matt og behandlet med en primer. En grunning brukes bindemiddel. Svette laget er forskjellig fra konvensjonelle modell plasseringen - på spikeren-, på fortsatt-vått grunning gel lakk brukt og kur under UV-lampe eller LED-lampe det første laget av NAIL-EON. Konkluderer med en base coat, som sikrer den riktige forseglet. Rekkefølgen på lagene i tynne lag er viktig med denne typen nail kunst. Så sørget for at laget er fullstendig kurert. NAIL-EON UV neglelakk SHINEY er LED gels med samme egenskaper som UV neglelakk, UV neglelakk, neglelakk, bånd - og løsner maling har herding enheter og LED på bare 30 til 60 sekunder i CCFL lamper eller 120 sekunder i UV lys herding enheter.

viskositet
+
tynn medium tykk
Seal
+
instruksjoner
+

Trinn 1:Skyver neglebåndene med våre UV (art. Nr. V4079) og de anløpe negler med buffer (hvit art. Nr. 4326) kartet. For bedre passform anbefaler vi på neglene med primer å behandle (15ml art. nr 1303).

Trinn 2:Bruke base coat art. nr 1054 på spikeren som neglelakk og la den stivne i lampen. Ikke Fjern laget av svette.

Trinn 3:Maling negler med ønsket Farge og herde dem i lampen 2 x. Nå har du muligheten til å dekorere negler med en spiker kunst. For dette må svette laget med våre renset fjerne (100 ml del nr. 4005). Hvis du ønsker noen spiker kunst, ikke Fjern laget av svette.

Trinn 4: For tetting, bruke våre dekkhårene element nr 1054 og la den stivne i lys enhet. Til slutt Fjern svette laget med våre renere.  En ytterligere glans og spiker hudpleie anbefaler vi vår nded spiker olje (olje i ulike dufter art. Nr. V4040).Tilbakemelding
+
Alle vurderinger
4.1
Oversikt
5
128
4
105
3
17
2
5
1
7

Det er ingen kommentarer på dette språket for dette elementet.

Eksklusive tilbud.Bare for deg. Registrer deg nå kupong gyldig til 31.12.2012, når en bruker kan bla fra å kjøpe verdi på 364 kr
45kr
nded internasjonalt