Våre hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Sertifisert nettbutikk
3 års garanti på alle enheter
Kjøp kontoen & mer
Fra en bestillingsverdi 1099 kr, vil vi gi deg fraktkostnader!
Gaver fra 445,90 kr
Du er her: Negledesign / Gelelakk / Thermo Gelelakk

Thermo Gelelakk

Vylet-Nails Premium UV neglelakk Thermo ren Thermo Gelelakk Vylet-Nails Premium UV neglelakk Thermo ren
fra 25,57 kr *
511,40 kr / 100 ml
Vylet-Nails Premium UV neglelakk Thermo pastell Thermo Gelelakk Vylet-Nails Premium UV neglelakk Thermo pastell
fra 19,29 kr *
128,60 kr / 100 ml
Vylet-Nails Premium UV neglelakk Thermo neon Thermo Gelelakk Vylet-Nails Premium UV neglelakk Thermo neon
fra 15,38 kr *
307,60 kr / 100 ml
Vylet-Nails Premium UV neglelakk Thermo Metallic Thermo Gelelakk Vylet-Nails Premium UV neglelakk Thermo Metallic
fra 19,29 kr *
128,60 kr / 100 ml
Fordelene med UV farge gel er thermo gelelakk og neglelakk kombinert

Temperaturen bestemmer fargen

Hva er spesielt om thermo gellack og thermo UV neglelakk er hans svar på skiftende temperaturer. Gel lakk har sin farge endre egenskapen med økende temperatur og bytter til en annen sjattering eller en annen nyanse. Dette gjør det mulig spesielle sammensetning belegg som arbeider med stoffer reagerer følsomt temperaturendringer. Fargeendring å finne stedet for gradvis muliggjør vakre og skiftende farge spill på nagle. Som en generell regel: Jo høyere temperaturen, det mer komplett utfolder seg endring av fargen på nagle. Spesialitet med farge endringer i mange varianter

Spesialiteten er ikke bare tilgjengelig i en rekke ulike fargekombinasjoner, men også variere i teksturene. Så er det lakk med glitter partikler, glitrende perlemor stil eller en Crackle effekt. Med hensyn til fargene varierer pallen mellom pastell, prangende prangende neon nyanser. Variasjonene er ideell, til en nøyaktig stemme nail art forresten, tilpasse antrekket som personlig stil.

Thermo Gellack og Thermo UV Neglelakk - enkel å bruke

Neglelakk UV kan brukes på modellert samt på naturlige negler og kombinerer fordelene av neglelakk og farge gel i ett produkt. Spesielt som maling på naturlige nagle er UV maling holdbar betydelig lenger enn sammenlignbare konvensjonelle negle polerer. Viktig i rekkefølge: negler må være i form av arkivert, overflaten er ren og tørr, er for bedre vedheft proffene overflate litt sklifri, bruke en riktige bufferen. UV termisk maling brukes en grunning som en primer. Dette, samt termisk male seg er herdet under UV-lys og vedlikeholde deres holdbarhet og motstand mot mekanisk ytre påvirkninger. Å merke seg er at laget av svette som oppstår når de base strøk, ikke er inkludert. Thermo UV lakk brukes direkte på dette laget.

Tetting for enda mer glans og holdbarhet

Som med alle produkter av gel, anbefaler maling en forsegling som en finish for Thermo UV. Et toppstrøk er egnet for dette formålet. Dette er brukt tynt på nagle og herdet i to minutter under UV lyspæren. For maksimal glans renser overflaten med renere og / eller behandlet med polering olje.

 Eksklusive tilbud.Bare for deg. Registrer deg nå kupong gyldig til 31.12.2012, når en bruker kan bla fra å kjøpe verdi på 364 kr
45kr