Våre hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Sertifisert nettbutikk
3 års garanti på alle enheter
Kjøp kontoen & mer
Fra en bestillingsverdi 909 kr, vil vi gi deg fraktkostnader!
Gaver fra 445,90 kr
Du er her: Negledesign / Gele / Euro-Line
Discount of 91,00 kr from an order value over 682,50 kr with Discountcode SALE10

Euro-Line

Euro-Line UV gels for kunstige negler skiller seg fra en spesiell eiendom: i motsetning til de fleste andre UV gele, dette trekket i seg selv glatt. Det er ingen ubehagelige grooves, rynker skyldes dels harde flater som er under overflaten, men likevel mykt, ingen bulker eller andre uregelmessigheter. Dermed er det spikeren ikke bare helt glatt, men også har den typiske gloss profesjonelt modellert negler. Så blank og glatt, er ikke en naturlig negl, for de vokser med en liten uregelmessighet som gjør dem interessante, men ikke engang skinne tillatelser.

Euro-Line gels har effekten av honning. Ansvarlig for den automatiske glatting av neglene. Det er - spesielt for hjemmebruk, spiker studioer unna med proffene - en praktisk ting. Fordi det normalt krever ganske mye dyktighet, gels UV å glatte neglene perfekt.

Våre produkter oppfyller europeiske standarder, tross all den komforten. De gels har blitt vitenskapelig undersøkt og testet for kompatibilitet, og dette er andre trekk ved Euro-Line: Alle gels er egnet for allergikere. Fordi foreldrene polymerer er nøye utvalgt, så du må regne med noen reaksjoner eller andre hudirritasjoner. Bortsett fra det, med geleer på Euro-line alt er mulig, hva American Line Nails kan også. Farget figurer, glitter effekter, spesielt gloss og metallic finish er også utelatt mer enn enkle pastelltoner og utseendet på elegant fransk manikyr.


Eksklusive tilbud.Bare for deg. Registrer deg nå kupong gyldig til 31.12.2012, når en bruker kan bla fra å kjøpe verdi på 364 kr
45kr
nded internasjonalt