Våre hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Sertifisert nettbutikk
3 års garanti på alle enheter
Kjøp kontoen & mer
Fra en bestillingsverdi 909 kr, vil vi gi deg fraktkostnader!
Gaver fra 445,90 kr
Du er her: Negledesign / Gele / Finish Gele
Discount of 91,00 kr from an order value over 682,50 kr with Discountcode SALE10

Finish Gele

Kunstige negler trenger pleie for å forlenge holdbarheten og holde de vakre i lang tid. Forskjellige geléer brukes i flere trinn ved støping av kunstige negler og dekorasjonsprosessen. En av disse er forseglingsgelé.

Forseglingsgelé sikrer at den kunstige neglen får et blankt lag som kan beskytte materialet. Geléen ligger som et beskyttende lag på neglen og sikrer en jevn overflate, i tillegg til å forsegle alle feil på neglen og dermed hindrer skade. Man bruker denne geléen som siste steg i arbeidet med støpe kunstige negler. Det er ikke bare et spørsmål om estetikk, men er også svært hygienisk for neglene. Dette beskyttende laget hindrer små støvpartikler og bakterier i å feste seg til den naturlige neglen.

Forseglingsgeléen i vår serie av produkter er passende for bruk på gelénegler. Geléen er av høy kvalitet, veldig brukervennlig og møter alle europeiske standarder. Du kan bestille i flere størrelser, viskositet, samt en høyglansversjon. Hvis du er usikker på våre produkter kan du bestille en liten størrelse, slik at det slipper å bli så dyrt. Dette er en utsøkt artikkel for hjemmebruk, men også passende for profesjonelle negleteknikere.


Eksklusive tilbud.Bare for deg. Registrer deg nå kupong gyldig til 31.12.2012, når en bruker kan bla fra å kjøpe verdi på 364 kr
45kr
nded internasjonalt