Våre hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Sertifisert nettbutikk
3 års garanti på alle enheter
Kjøp kontoen & mer
Fra en bestillingsverdi 1099 kr, vil vi gi deg fraktkostnader!
Gaver fra 445,90 kr
Du er her: Negledesign / Gele / LED Gele
NAIL-EON LED/UV gel polsk spesielle grunning - grunning gel
Fargene på bildene kan variere.
Detaljer
+

For spiker modellering med gel, er en grunning uunnværlig. Det første laget av gel vil sørge for at at spikeren ikke er misfarget og garanterer etterlevelse av gel spiker eller gel belegg på naturlige nagle. NAIL-EON LED/UV gel polsk spesielle grunning er tynne viskositet og enkel å bruke.

Grunning brukes som et første lag med gel på naturlige spikeren dekket med primer. Han er godt egnet til bygningen geleer som også gel belegg. Lav viskositet base coat pensel på som en neglelakk på nagle, deretter en NAUL-EON gel belegg kan bli innarbeidet direkte i den våte primeren. Da følger herding er mulig både under UV - lys. Fordelen med LED herding er kortere eksponeringstid. Pelsen brukt base som en grunning gel for en gel modell beliggenhet, er han på nagle også tynt malt, men så herdet. Svette laget er fjernet, så det første laget av gel struktur gel brukes. Denne gel laget valgbar sikkerhet gjennomsiktig, slik at naturlig spikeren slår seg ikke av etterfølgende farge geléer. Fullføringen av gel modellering tilbyr et toppstrøk, som NAIL-EON LED/UV gel polske spesiell hos oss er også tilgjengelig.

viskositet
+
tynn medium tykk
Seal
+
instruksjoner
+
NAIL-EON UV lakk spesielle grunning super egnet for våre langvarig perfekt basis UV-gel belegg.

Trinn 1:Forberede naturlig spiker, du filen tips i ønsket fasong. Skyver neglebåndene og negler med en buffer anløpe litt.

Trinn 2: Nå bærer et tynt lag av våre NAIL-EON UV lakk spesielle grunning på og la denne kur i 2 minutter i lys enhet. Ikke Fjern laget av svette.

Trinn 3: Maling negler med våre UV-gel belegg og kan også kurere det i lys enhet.

Trinn 4:Seal belegg spesielle negler med et lag av NAIL-EON UV dekkhårene art. Nr. 1054. Etter herding, fjerne laget av svette med renere Vennligst.Tilbakemelding
+
Alle vurderinger
4.4048
Oversikt
5
42
4
36
3
4
2
2
1
0

Det er ingen kommentarer på dette språket for dette elementet.

Eksklusive tilbud.Bare for deg. Registrer deg nå kupong gyldig til 31.12.2012, når en bruker kan bla fra å kjøpe verdi på 364 kr
45kr
nded internasjonalt