Våre hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Sertifisert nettbutikk
3 års garanti på alle enheter
Kjøp kontoen & mer
Fra en bestillingsverdi 1099 kr, vil vi gi deg fraktkostnader!
Gaver fra 445,90 kr

Din karriere

Innovasjon og forskning har brakt oss ikke bare det største produktsortimentet i verden, men også internt utviklede produkter og enheter for negledesign, som er langt forut for sin tid når det gjelder kvalitet og produktsikkerhet.

Bli med på laget nded

Akkordarbeid er et fremmedord for oss, og vi legger stor vekt på tilfredsheten til våre medarbeidere. Alle teller her, uansett posisjon. Ville du like å bli en del av nded-familien?

Din egen nettbutikk - by nded

Du ønsker å åpne en nettbutikk, men du vet ikke nøyaktig hvordan du skal gå frem, eller hvilket produkt du skal tilby. Tillat oss å gjøre dette for deg. Vi tilbyr deg muligheten til å kreere din egen suksess med våre produkter.

Hennes eget studio - by nded

Du er en opplært negledesigner, eller på vei til å bli en, og ønsker å dele din kunst i negledesign med resten av verden. Hvis dette er tilfelle, bør du åpne et studio. Våre produkter og vår støtte kan hjelpe deg til å realisere din drøm!

Eksklusive tilbud.Bare for deg. Registrer deg nå kupong gyldig til 31.12.2012, når en bruker kan bla fra å kjøpe verdi på 364 kr
45kr
nded internasjonalt