Våre hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Sertifisert nettbutikk
3 års garanti på alle enheter
Kjøp kontoen & mer
Fra en bestillingsverdi 1099 kr, vil vi gi deg fraktkostnader!
Gaver fra 445,90 kr
Du er her: Kosmetikk / Hårpleie
Schauma sjampo hår & body: omsorg for hud og hår
Fargene på bildene kan variere.
Detaljer
+

Som ønsker å redusere til et minimum tid på badet, åpner sjampo 400 ml hår og kroppen av Schauma. Kosmetisk produktet i hårpleie kombinerer en nærende sjampo med en forfriskende dusj gel og er dermed ideelt fullstendig omsorg for hele kroppen.
Schauma friskhet løft
Med denne shampoo opprettholde kundene våre håret med flere verdifulle ingredienser. Pro vitamin B5 og Guarana beste måten å levere håret og bygge den ut igjen fra innsiden. Håret blir en energi boost og kjennes sterk og levende.
Påføres huden, dette oppleves av Schauma sjampo hår og kroppen 400 ml virkelig frisk kick. Emulsjonen har en fuktighetsgivende og oppdaterer huden. Antioksidanter støtte helsen til huden og beskytte hudoverflaten hver dag den konstante stresset. Huden kompatibilitet finnes takket være den milde omsorg formelen og har blitt dermatologisk testet.
Bruk hver dag - perfekt omsorg
Schauma kropp og hår sjampo kan brukes daglig og er et produkt av sjampo og dusj gel. Det er helt økonomisk: allerede litt Mengde som vil spre og massert inn i fuktig hår, tilstrekkelig, ideelt for å opprettholde hår og hud. Etter tørker raskt, bør sjampo være skylt godt.
Mål
+
0.0093 Meter (m)
0.0037 Meter (m)
0.0214 Meter (m)
Tilbakemelding
+

Det er ingen kommentarer på dette språket for dette elementet.

Eksklusive tilbud.Bare for deg. Registrer deg nå kupong gyldig til 31.12.2012, når en bruker kan bla fra å kjøpe verdi på 364 kr
45kr
nded internasjonalt