Våre hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Sertifisert nettbutikk
3 års garanti på alle enheter
Kjøp kontoen & mer
Fra en bestillingsverdi 1099 kr, vil vi gi deg fraktkostnader!
Gaver fra 445,90 kr
Du er her: Kosmetikk / Sminke og Makeup

Sminke og Makeup

Sabrina blyant Sminke og Makeup Sabrina blyant
3,74 kr *
28,77 kr / 100 g
-37%
falske øyevipper Sminke og Makeup falske øyevipper
14,83 kr *
74,15 kr / 100 g
YOUMAXX øyevipper Sminke og Makeup YOUMAXX øyevipper
fra 21,11 kr *
211,10 kr / 100 g
KONAD Make-up Pinsel Set Sminke og Makeup KONAD Make-up Pinsel Set
54,79 kr *
-37%
Labello leppe omsorg Sminke og Makeup Labello leppe omsorg
31,12 kr *
622,40 kr / 100 g
Naturkosmetisk sminke og makeup for et strålende utseende
Om sommeren har huden for det meste automatisk en naturlig lød. Den har fått mye sol og frisk luft, som gjør den godt. Men hva skjer i de andre årstidene eller når sommeren er over? Da blir huden raskt blek og gusten. Stress, sykdommer, tørr luft fra ovner og andre miljømessige påvirkninger kan ha innflytelse på hudens utseende. Huden stråler ikke lenger. Men dette behøver ikke å skje. Med en skadestoffri naturkosmetisk makeup som dekker ujevnheter og samtidig pleier, kan huden nå tilbake til kraften og utstrålingen. Støtt med dekorativ kosmetikk som leppestift eller leppebalsam, øyenskygge, rouge, maskara, kunstige øyenvipper, kajalblyant og eyeliner for å gi ansiktet mer utstråling.

I dag er et tiltalende utseende uunnværlig på nesten alle områder av livet, og det er særlig viktig med et pleiet utseende på jobb. I tillegg til en moderne og passende frisyre og de rette klærne spiller kosmetikken en viktig rolle. Med naturkosmetisk makeup med naturlige mineraler og pleiende økologiske oljer skaper du et perfekt grunnlag og en frisk lød som understreker personligheten din. Bestem deg for flytende makeup, kremet makeup eller bare lett pudder, alt etter hva du ønsker selv. For å oppnå et naturlig resultat burde du tenke på at makeupen har samme farge som ansiktet ditt. En mørk makeup kan raskt virke unaturlig og overdreven.

Øynene betoner du perfekt med kajalblyant, eyeliner og øyenskygge, slik at øynene forstørres optisk. Her er det viktig at makeupen som brukes til daglig er moderat og naturlig, mens makeupen du bruker om kvelden godt kan være litt kraftigere og mer påfallende. Her er også kunstige øyenvipper noe som sørger for nysgjerrige blikk. Med rouge kan man betone kinnene, en leppestift fra nettbutikken for naturkosmetikk sørger for en god pleie av de ømfintlige leppene. Leppestift, leppekonturstift og lipgloss setter fargerike aksenter.

Stol på vår naturkosmetiske makeup uten syntetiske innholdsstoffer, og opplev den deilige følelsen på huden, som lar ansiktet stråle ekstra mye. De naturlige og pleiende ingrediensene som planteekstrakter og økologiske oljer tryller helt sikkert frem et smil i ansiktet ditt. Sminke og makeup uten kjemiske innholdsstoffer for en sunn hud som mascara, leppestift, powder og krem billig shopping i nettbutikken.

Eksklusive tilbud.Bare for deg. Registrer deg nå kupong gyldig til 31.12.2012, når en bruker kan bla fra å kjøpe verdi på 364 kr
45kr