Våre hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Sertifisert nettbutikk
3 års garanti på alle enheter
Kjøp kontoen & mer
Fra en bestillingsverdi 1099 kr, vil vi gi deg fraktkostnader!
Gaver fra 445,90 kr

Merkevarer

Vi tilbyr et omfattende utvalg av de mest varierte, internasjonale merkevarer i patentert kvalitet, slik som Vylet-Nails, Naileon, American Line, Youmaxx, Euro-Line, Konad, Promed, Hartmann, Elomed, NDED - Nail Design Exclusive Discovery, og mange andre. Finn dine favoritter blant vårt sortiment på mer enn 8000 ulike merkevareprodukter. Vi leverer våre produkter i forskjellige størrelser, slik at du kan finne den rette for deg. Bla gjennom butikken vår når du har tid, og du vil finne mange ideer.

nded

nail design exclusive discovery

Vårt eget merke, som gir høy kvalitet for en liten pris. Ideell for alle nybegynnere, neglestudioer og detaljister. Dra fordel av den intensive forskningen og den høye graden av innsats som ligger bak det brede spekteret av nded serieprodukter.

American-Line

Simply the best

Slagordet her er luksus påfingertuppene. Skjem bort dine og dine kunders negler med det beste fra amerikansk forskning. Intensivt samarbeid mellom forskningsavdelingen og velkjente negledesignere har gjort dette merket tilden luksusartikkelen den er i dag. En drøm for enhver elsker av negledesign, fordi – med vår American Line – blir negledesign kunst.

Euro-Line

Solutions for beautiful

En kvalitetsmerkevare setter nye standarder i verden. Vår populære Euro-Line er et ledende produkt som brukes og selges over heleverden. Vi har også drevet forskning av hele vårt hjerte for å imøtekomme dagens store krav innen bransjen negledesign. Du vil bli tilfreds med og overrasket av brukervennligheten og det fantastiske resultatet. Kvalitet til uslåelige priser, dette vil begeistre kundene dine.

Nail-Eon

Quality is our passion

I tillegg til teknisk innovasjon av høy kvalitet, leverer vi også ypperlig gelpolitur med alt tilbehør. Alt er på et høyt teknisk nivå og basert på de siste vitenskapelige undersøkelsene. Alle NAIL-EON enheter er testet av TÜV-SÜD og er produsert etter høyeste standarder. NAIL-EON gir en 3-års garanti på alle enheter.

Vår gel politur gir dine negler en uimotståelig sjarme. Forskning og tålmodighet har dannet grunnlaget for utviklingen av dette produktet, som lar deg dra nytte av dets lenge holdbare intensitet. Og til tross for dets robuste egenskaper, tilbyr vi produkter som kan brukes til å fjerne gelpolituren fra neglene dine, lett og mildt. En milepæl i vår forskningsinnsats.

Fra den beste neglefilen til den nyeste UV-lampen, vi tilbyr alt teknisk utstyr du trenger for å ta del i profesjonell negledesign. Alle våre produkter er sertifiserte av TÜV-SÜD og står for kvalitet og garantert tilfredshet. Personlig prøvd og testet av oss, og funnet å være av fremragende kvalitet.

Vylet Nails

Award winning nails

Vår Vylet Nails-serie oppfyller den høyeste standard og er meget allsidig. Vår forskning har forent kvalitet og perfeksjon i de tre produktseriene.

Vylet Nails Revolution

Vylet Nails Revolution for negledesignere, som legger stor vekt på brukervennlighet og ekstrem holdbarhet. Start en revolusjon i negledesign, og gjør deg et navn med vår merkevare-gel.

Vylet Nails Elements

Smykk ut deg selv og dine kunder med den naturlige, enkle glansen fra vår serie Vylet Nails Elements. Det naturlige og det klassiske er forent i et bredt sortiment av produkter. Dra fordel av erfaringen til velkjente negledesignere, som har gjort bruk av deres beste kompetanse i utviklingen av disseproduktene.

Vylet Studio Edition

Style like a star! Smykk dine og dine kunders negler med en snert av ekte Hollywood. Med vårt praktfulle varesortiment for studioer, Vylet Nails, finnes det ingen grense for din fantasi. Mange års forskning har gjort seg betalt med glamorøse negler og et smilende ansikt.

Eksklusive tilbud.Bare for deg. Registrer deg nå kupong gyldig til 31.12.2012, når en bruker kan bla fra å kjøpe verdi på 364 kr
45kr
nded internasjonalt