Våre hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Sertifisert nettbutikk
3 års garanti på alle enheter
Kjøp kontoen & mer
Fra en bestillingsverdi 1099 kr, vil vi gi deg fraktkostnader!
Gaver fra 445,90 kr
Du er her: Negledesign / Nail Art / Airbrush

Airbrush

Airbrush Tips Airbrush Airbrush Tips
fra 17,75 kr *
35,50 kr / 100 g
Spiker kunst sjablonger Airbrush Spiker kunst sjablonger
3,55 kr *
Motivet negle tips Airbrush Motivet negle tips
fra 48,87 kr *
Airbrush farger Airbrush Airbrush farger
19,29 kr *
241,13 kr / 100 ml
Airbrush sjablong Airbrush Airbrush sjablong
5,01 kr *
stiletto design tips Airbrush stiletto design tips
58,60 kr *
67,36 kr / 100 g
Nail kunst blande plate Airbrush Nail kunst blande plate
7,46 kr *
39,26 kr / 100 g
Airbrush teknikk - nøyaktige nail art for perfekt negler
Grunnleggende utstyr for airbrush nail art

Teknologi lykkes nail kunst i airbrush, ulike redskaper er nødvendig. Utstyr for denne spesielle nagle kunst variant som en praktisk airbrush Kit er tilgjengelig i vår butikk. Følgende verktøy er nødvendig for grunnleggende utstyr:
• Airbrush pistol
• Piston kompressor med trykket tank
• Tilkobling slange, for eksempel som en spiral slangen
• Filter
• Munnstykket innehaver
• Rensing Kit
• Vann løselig farger, inkludert svart-hvitt
• Airbrush nail art sjablonger
Dette utstyret er tilgjengelig, arbeidsplassen forberedt, klar for nail art. Bruke en munn beskytter anbefales å trygt unngå innånding av maling tåke. Området skal beskyttes, arbeidsstasjonen selv krever en lys og gjenskinn lys for perfekt utsikt over nagle.

God nagle forberedelse for best resultat

En nagle kunst kan alltid bare så god som utarbeidelse av nagle er gjort. Anvendelsen av airbrush teknikk på akryl eller gel negler eller forsterket naturlige negler det er mulig. Overflaten må være grundig rengjort, rent og tørt. En selvklebende beskyttelse mal rundt nagle er limt til beskyttelse av fingeren. Som først er nagle på tommelen sprayet. For å stille kompressor kan 1,5 til 2 barer av airbrush begynne å bruke. Avstanden til nagle bør være ca 4-5 cm.

Fjerne til perfekt airbrush nail art

Airbrush nagle kunsten arbeider i flere tynne lag. Som et resultat, er resultatene spesielt fine. I det første trinnet, er nagle utstyrt med en primer. Hvit gjør spesielt godt og bringer lyset de påfølgende lag med maling. De første frakken tørker, airbrush sjablongene brukes. Ønsket motivet er plassert på nagle og trykker på. Litt kompressor tanken er fylt med den ønskede fargen, avstanden når du bruker kan være redusert litt. Her brukes også igjen i flere lag.

Er maling tørket og er sprøytet på alle ønsket seg, malen fjernes nøye med pinsett. Finger-vakt kan fjernes også. Komplett airbrush nagle kunst er forseglet med et toppstrøk og før falming og riper godt beskyttet.


Eksklusive tilbud.Bare for deg. Registrer deg nå kupong gyldig til 31.12.2012, når en bruker kan bla fra å kjøpe verdi på 364 kr
45kr