Våre hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Sertifisert nettbutikk
3 års garanti på alle enheter
Kjøp kontoen & mer
Fra en bestillingsverdi 1099 kr, vil vi gi deg fraktkostnader!
Gaver fra 445,90 kr
Du er her: Negledesign / Nail Art
Crystal steiner skjerm (runde) 1 mm
Fargene på bildene kan variere.
Detaljer
+

Anvendelsen av sølv perler fra skjermen er veldig enkelt. De edle effektene som trylle frem dermed nesten ubegrensede. Innskytere som individuelle stykker, i grupper eller i ulike størrelser kan brukes på spikeren spredt. Brukervennlighet og enkel fjerning av visningen er spesielt nyttig.
Før du viser utformingen av nail kunst med perler fra Crystal steinene (runde) 1 mm, spiker er satt opp som vanlig. På primet naturlig nagle, er ønsket C-kurven dannet i lag. I siste fortsatt fuktige strøk, akryl, glassfiber eller gel er deretter plassert av rhinestones. Pensle med gel er fuktet, steiner pinnen lett å penselen og kan plasseres på nagle. Ved herding under UV lys gel eller tørr luft for akryl modell lag, er rhinestones stabil ansvarlig på nagle. Skinne gir permanent støtte og ekstra et segl. Spesielle gel er lei av på neglen og kurert. Gjennom bruk av renere og polering får avlyse-motstandsdyktig ønsket varig skinne finsk.
Mål
+
0.025 Meter (m)
0.005 Meter (m)
0.025 Meter (m)
Tilbakemelding
+
Alle vurderinger
1
Oversikt
5
0
4
0
3
0
2
0
1
1

Det er ingen kommentarer på dette språket for dette elementet.

Eksklusive tilbud.Bare for deg. Registrer deg nå kupong gyldig til 31.12.2012, når en bruker kan bla fra å kjøpe verdi på 364 kr
45kr
nded internasjonalt