Våre hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Sertifisert nettbutikk
3 års garanti på alle enheter
Kjøp kontoen & mer
Fra en bestillingsverdi 909 kr, vil vi gi deg fraktkostnader!
Gaver fra 445,90 kr
Du er her: Negledesign / Nail Art / Dekorasjons Penn
Discount of 91,00 kr from an order value over 682,50 kr with Discountcode SALE10

Dekorasjons Penn

Ett strøk maling maling 8 ml Dekorasjons Penn Ett strøk maling maling 8 ml
fra 18,02 kr *
Nail kunst blande plate Dekorasjons Penn Nail kunst blande plate
37,31 kr *
Nail kunst maling penner Dekorasjons Penn Nail kunst maling penner
fra 28,21 kr *
Negle kunst penn Dekorasjons Penn Negle kunst penn
fra 31,30 kr *
Nail kunst duo neglelakk pennen ren Dekorasjons Penn Nail kunst duo neglelakk pennen ren
fra 28,21 kr *

Tegn som en kunstner. De fineste linjer på små overflater, delikate figurer og objekter, som er utarbeidet med flotte detaljer – dette er neglekunst. Koster og lignende røffe verktøy kan ikke brukes her – her er det fine linjer som teller. Disse linjene og motivene kan skapes med vår penn. Pennen kommer i en 10 ml stor Flacon, fylt med lakk og en liten metalltupp som gjør arbeidet nøyaktig og korrekt, helt passende for arbeid på små negler. Du kan selvfølgelig klistre prefabrikkerte motiver eller bindis på neglen, men håndtegnede motiver, som du kan få i 48 forskjellige farger, er rett og slett penere. Pennen er tilgjengelig som enkel, farget eller metallisk lakk, glitter eller i forskjellige multifarger.

Pennen kommer direkte fra fabrikanten. Vi garanterer god kvalitet og produktene samsvarer med alle europeiske standarder. Pennen er enkel å bruke og kan skape de fineste design med farget lakk på både kunstige og naturlige negler. Du trenger ikke et spesielt talent eller trening for å skape små mirakler på neglene dine. Du trenger bare litt fantasi og en stø hånd. Du kan også få hjelp fra en profesjonell i en neglesalong, da pennen også brukes der.


Eksklusive tilbud.Bare for deg. Registrer deg nå kupong gyldig til 31.12.2012, når en bruker kan bla fra å kjøpe verdi på 364 kr
45kr
nded internasjonalt