Våre hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Sertifisert nettbutikk
3 års garanti på alle enheter
Kjøp kontoen & mer
Fra en bestillingsverdi 1099 kr, vil vi gi deg fraktkostnader!
Gaver fra 445,90 kr
Du er her: Negledesign / Nail Art / Fimo Smykker

Fimo Smykker

Negle kunst fimo køller Fimo Smykker Negle kunst fimo køller
fra 1,64 kr *
Fimo "fruktsalat" Fimo Smykker Fimo "fruktsalat"
23,21 kr *

Godt vedlikeholdte og pent pleiede hender er rett og slett vakkert. De er som en invitasjon til å bli berørt, og ikke minst veldig iøynefallende. Det er forferdelig vanskelig å opprettholde og vedlikeholde vakre negler. Med det fysiske miljøet de utsettes for, vil de ikke alltid skinne slik vi ønsker. Spesielt hvis man mangler riktig ernæring, er under stress eller ikke har fått nok søvn. For å beskytte neglen vil et strøk med neglelakk gjøre underverker. Eller med støping av kunstige negler vil den naturlige neglen lide mindre av hverdagslivets stress. Alle dine ønsker om perfekte negler kan oppnås. Alt som kan gjøres med naturlige negler kan også gjøres med kunstige. Vår Polymer Clay Fimo leirestenger er små multifargede stenger laget av hard leire som kan brukes på neglen for å skape et unikt design. De settes inn i UV-gelé som ikke enda er helt herdet, for så å holde de under UV-lampen. Kreasjonene er veldig holdbare og varer lenge på neglen. Bruker du de på riktig måte, vil de sitte trygt på neglene i lang tid.

Polymer leire er tilgjengelig i flere varianter. Fruktfarger, grønnskaksfarger og blomster er tilgjengelig på vår webside. Ha en rikelig frukt, grønnsak eller blomsterhage på dine fingre! Alt kan du finne på vår web shop.


Eksklusive tilbud.Bare for deg. Registrer deg nå kupong gyldig til 31.12.2012, når en bruker kan bla fra å kjøpe verdi på 364 kr
45kr