Våre hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Sertifisert nettbutikk
3 års garanti på alle enheter
Kjøp kontoen & mer
Fra en bestillingsverdi 1099 kr, vil vi gi deg fraktkostnader!
Gaver fra 445,90 kr
Du er her: Negledesign / Nail Art
Katten hologrammet vise 3 x 6 mm
Fargene på bildene kan variere.
Detaljer
+

Blendende katten fra 3 x 6 mm 12 runde hologrammet skjermfargene er ideelle når glitrende og slående høydepunkter skal innlemmes i spikeren. Tåre-formet rhinestones er presset i Modellagemasse og tilsvarende avhengig av materialet for kureres. En forsegling sikrer holdbarhet og lang skinne.
Før katten øyne fra skjermen som en spiker kunst kan inngå, installeres akryl eller gel spikeren nøye. Naturlig spikeren er arkivert og roughed. En primer sikrer nødvendig vedheft av primer på nagle. Lag på lag av modellen posisjon spiker med C-kurven er dannet nå, i det siste laget av strukturen, satt inn rhinestones fra cat's ønske hologrammet viser 3 x 6 mm og med herdet eller med tørket. Så, innskytere holder seg stabil i kunstig spikeren. Et toppstrøk brukes for lang holdbarhet og høy glans. Tetting gel er malt i et tynt lag på nagle og herdet under UV-lys for to til fire minutter. Etter siste behandling med renere og polering, skinner spikeren i lang tid og permanent avlyse-motstandsdyktig.
Mål
+
0.025 Meter (m)
0.005 Meter (m)
0.025 Meter (m)
Tilbakemelding
+

Det er ingen kommentarer på dette språket for dette elementet.

Eksklusive tilbud.Bare for deg. Registrer deg nå kupong gyldig til 31.12.2012, når en bruker kan bla fra å kjøpe verdi på 364 kr
45kr
nded internasjonalt