Våre hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Sertifisert nettbutikk
3 års garanti på alle enheter
Kjøp kontoen & mer
Fra en bestillingsverdi 1099 kr, vil vi gi deg fraktkostnader!
Gaver fra 445,90 kr
Du er her: Negledesign / Nail Art / Paljetter

Paljetter

Negle kunst Paljetter Paljetter Negle kunst Paljetter
fra 2,18 kr *
10,90 kr / 100 g
Nailart paljetter ringer regnbue Paljetter Nailart paljetter ringer regnbue
10,83 kr *
120,33 kr / 100 g
Nailart paljetter ringer Paljetter Nailart paljetter ringer
23,48 kr *
260,89 kr / 100 g

Når det er snakk om negledesign er nesten ingenting umulig. Alt kan bli til vakre og interessante dekorasjoner, og akkurat som en ekte kunstner, kan negledesign være en ekstremt kreativ måte å oppdage nye muligheter. Det finnes utallige materialer til kunstige og naturlige negler, og du kan få kjøpt alt mulig av tilbehør. Negledesign er en heller uortodoks kunstretning fordi det innebærer uendelig variasjoner av materialer og additiver, uten omfattende bruk av teknisk utstyr som til sammen kan skape virkelige kunstverk på bitte små overflater.

Nailart paljetter ser nesten ut som de paljettene som stilige kvinner bruker på komplekse arrangerte tekstiler. Vel, alt som kan sys på klær, kan i mindre versjoner også brukes på negler. Nailart paljetter settes i lakk eller UV-gelé som ikke er tørket helt. Etter det er tørt vil de sitte godt på neglen. De varer lenge og skaper vakre, skinnende effekter på neglene dine. Paljettene er ikke bare tilgjengelige i utallige, lyse, iriserende, blanke og matte farger, men også i metalliske farger eller enkel hvit. Ta gjerne en titt i vårt sortiment. Naturligvis møter paljettene alle europeiske standarder, de kommer direkte fra fabrikanten og er ekstremt langvarige. Neglekunst er ikke bare gøy, du kan bruke det i lang tid også.


Eksklusive tilbud.Bare for deg. Registrer deg nå kupong gyldig til 31.12.2012, når en bruker kan bla fra å kjøpe verdi på 364 kr
45kr