Våre hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Sertifisert nettbutikk
3 års garanti på alle enheter
Kjøp kontoen & mer
Fra en bestillingsverdi 1099 kr, vil vi gi deg fraktkostnader!
Gaver fra 445,90 kr
Du er her: Negledesign / Neglefiler
Exchange filene plast - hygienisk filer i spiker salongen
Fargene på bildene kan variere.
Detaljer
+

Dermed en spiker vedlikeholdt og som perfekt arbeider, han må før modellering eller bringes nail design i riktig form. nded endre filene fra plast er det ideelle verktøyet når det kommer til den hygieniske manikyr eller utarbeidelse av naturlige spikeren på modellen plasseringen. Høy kvalitet sandpapir sikrer beste innlevering resultatene av det enkle metoden å Letter innlevering, er hygienically trygg arbeide med filen.

Bruk av filer er veldig enkelt. Exchange filen i riktig vinkel av spiker legges og andre filer, som lagres i mange varianter finnes i nded, og det overskytende materialet fjernes nøye og i små trinn. Filene passer for maskinering av naturlige nails så vel som for modell liner materiale. Det spesielle spiker filene som er tilgjengelige som bare fil, trapesformet fil eller bredt rett neglefil er tydelig etter programmet. Brukte sliping overflaten bare trukket fra plast kroppen i neglefil – beste foran øynene på kundene å demonstrere hygienisk arbeidet. Stabil midtpunktet kan rengjøres hvis nødvendig desinfiseringsmidlet. Riktig arkivering arkene er tilgjengelig i butikken under ordrenummeret V6901.

Tilbakemelding
+
Alle vurderinger
5
Oversikt
5
1
4
0
3
0
2
0
1
1

Det er ingen kommentarer på dette språket for dette elementet.

Eksklusive tilbud.Bare for deg. Registrer deg nå kupong gyldig til 31.12.2012, når en bruker kan bla fra å kjøpe verdi på 364 kr
45kr
nded internasjonalt