Våre hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Sertifisert nettbutikk
3 års garanti på alle enheter
Kjøp kontoen & mer
Fra en bestillingsverdi 1099 kr, vil vi gi deg fraktkostnader!
Gaver fra 445,90 kr
Du er her: Negledesign / Neglefiler
Exchange filene stål - top materiale for profesjonell spiker salongen
Fargene på bildene kan variere.
Detaljer
+

Bare en godt formet spiker, får du et kunstverk. Alfa og Omega er rett neglefil som må ikke bare lett å bruke, men også robust og hygienisk. Endre filsystem, disse kravene er lett møtte. Etter hver bruk, innlevering overflaten erstattes enkelt, selv de høyeste kravene til hygiene er således oppfylt.

The Exchange-filer av rustfritt stål består av høykvalitets metall som er svært solid og fjærlett. Materialet av innlevering kroppen kommer fra romfart og bringer så bare de beste eiendommene. For anvendelse av innlevering, i skjemaene rett, er trapes og bred nå tilgjengelig og passende innlevering overflater nødvendig. De er tilgjengelige i butikken i slekt emballere ordrenummeret V 6911. Etter hver bruk trekkes den selvklebende overflaten uten limrester fra rustfritt stål kroppen. Nye kunder får ny og ubrukt spikeren filer for manikyr eller utarbeidelsen av modellen situasjonen. Idealet er hvis endring av innlevering overflater før øynene til kundene. Dette skaper tillit og profesjonalitet. Også hygienisk, håndtering kan mote med innlevering kroppen: Dette kan lett tørkes når nødvendig desinfiseringsmidlet.

Tilbakemelding
+

Det er ingen kommentarer på dette språket for dette elementet.

Eksklusive tilbud.Bare for deg. Registrer deg nå kupong gyldig til 31.12.2012, når en bruker kan bla fra å kjøpe verdi på 364 kr
45kr
nded internasjonalt