Våre hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Sertifisert nettbutikk
3 års garanti på alle enheter
Kjøp kontoen & mer
Fra en bestillingsverdi 1099 kr, vil vi gi deg fraktkostnader!
Gaver fra 445,90 kr
Du er her: Negledesign / Neglesett / Akryl Negler Sett

Akryl Negler Sett

Startpakke for negledesign sett med akryl

Hvis neglene glans takket være den lange eksponeringen ikke lenger i sin naturlige prakt, men kjedelig og sprø handle, så må du slappe av. Neglelakk, geleer, lim Remover og angripe neglen, noe som gjør det tørre og la dem lide - som er reflektert i utseendet. Men dette må være en permanent tilstand - kunstige negler til naturlige neglen kan tillate utvinning uten at du handler med ustelte negler har å gå ut i offentligheten. Den kunstige negler få alle farger, glans agenter, glitter og juveler, noe som normalt brukes på den naturlige neglen. Her den kunstige neglen med et tynt lag med lim på den naturlige neglen festet, slik at den utvinne som - Beskyttelse mot mekaniske stimuli som daglig peke på datamaskinen, på Rimi eller lignende, hvor i tillegg.

Akryl negler er hardere enn den bedre kjente gel negler. De er laget av pulver og løsninger kan være, som etter herding, danner et stabilt lag på spikeren, og deretter bli behandlet som naturlige negler. Du kan sette deg i form, malt, gjennomboret og dekorert med edelstener. Og de kan trylle frem vakre lange negler, så lenge gjenopprette den naturlige neglen behov.

Vårt utvalg inneholder to sett som gir deg alt du trenger for modellering av akryl negler. Et sett er tilpasset hjemmebruk, den andre på behovene til profesjonelle Neglesalonger og nail designer-beslutningstakere. Detaljerte instruksjoner for modellering kunstige negler kompletterer tilbudet.  


Eksklusive tilbud.Bare for deg. Registrer deg nå kupong gyldig til 31.12.2012, når en bruker kan bla fra å kjøpe verdi på 364 kr
45kr