Våre hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Sertifisert nettbutikk
3 års garanti på alle enheter
Kjøp kontoen & mer
Fra en bestillingsverdi 1099 kr, vil vi gi deg fraktkostnader!
Gaver fra 445,90 kr
Du er her: Negledesign / Neglesett /

Farge gel kits

Er fargen gel angir nded lager vanligvis fra UV farge geler, som er tilgjengelig som en enkelt artikkel. Utskifting av personlige produkter fra settet er meget enkel og alle farger er alltid helt tilgjengelig. Kombinasjonen av forskjellige farger med det samme teksturen eller samme farger med annen tekstur er spesielt spennende. Så er negler kunstneriske effekter som bare avslører deres egenart og at visse noe på andre blikk. Likhetstrekkene nyanser er understreket av mangfoldet og resultatet er en spennende kunstverk på hver negle. Spesielt morsomt og effektivt det fungerer når de enkelte fargene av det fargerike angir eller distribueres også i rytme negle. Så er en fargerike kalesje blanding, som er helt forskjellige, og ennå felles elementer på hver negle.
 
Farge gel kits er fremdeles den ideelle startpakke for nybegynnere. Valg av forskjellige farger gjør det enkelt det første eksperimentet, sett med middels viskositet farge geler, som i tillegg har en honning effekt og uavhengig å glatte er spesielt godt egnet. Fordelen med disse gels: eliminerer forseggjort innlevering arbeid, som har ganske mange hindringer, spesielt for nybegynnere i nail design. Valget i nded butikken inneholder gel fargesettene fra nded området samt premie kombinasjoner for å handle spesielt elegante nail design.
Eksklusive tilbud.Bare for deg. Registrer deg nå kupong gyldig til 31.12.2012, når en bruker kan bla fra å kjøpe verdi på 364 kr
45kr