Våre hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Sertifisert nettbutikk
3 års garanti på alle enheter
Kjøp kontoen & mer
Fra en bestillingsverdi 909 kr, vil vi gi deg fraktkostnader!
Gaver fra 445,90 kr
Du er her: Negledesign / Neglesett / Pedikyr Sett
Discount of 91,00 kr from an order value over 682,50 kr with Discountcode SALE10

Pedikyr Sett

NAIL-EON akryl og cuticle knipetang Pedikyr Sett NAIL-EON akryl og cuticle knipetang
96,82 kr *
32,93 kr / 100 g
Parafinvoks bad plastpose Pedikyr Sett Parafinvoks bad plastpose
27,30 kr *
YOUMAXX pedikyr tå seperator 12 par Pedikyr Sett YOUMAXX pedikyr tå seperator 12 par
fra 20,93 kr *
8,58 kr / 100 g
Akryl og Cuticle knipetang Pedikyr Sett Akryl og Cuticle knipetang
fra 88,09 kr *
NAIL-EON UV gele sett Pedikyr Sett NAIL-EON UV gele sett
687,23 kr *
YOUMAXX pedikyr sett Pedikyr Sett YOUMAXX pedikyr sett
fra 53,14 kr *
Parafinvoks bad sokker Pedikyr Sett Parafinvoks bad sokker
66,79 kr *
YOUMAXX Manikyr og Pedikyr sett Rosa Pedikyr Sett YOUMAXX Manikyr og Pedikyr sett Rosa
27,76 kr *
-40%
YOUMAXX manikyr og pedikyr fil Pedikyr Sett YOUMAXX manikyr og pedikyr fil
235,51 kr *
YOUMAXX Pedikyr tøffelen 12 par Pedikyr Sett YOUMAXX Pedikyr tøffelen 12 par
fra 179,45 kr *
294,18 kr / 100 g
YOUMAXX pedikyr sett 5 in 1 Pedikyr Sett YOUMAXX pedikyr sett 5 in 1
40,85 kr *
YOUMAXX pedikyr sett 4 in 1 Pedikyr Sett YOUMAXX pedikyr sett 4 in 1
53,14 kr *
YOUMAXX pedikyr sett 3 in 1 Pedikyr Sett YOUMAXX pedikyr sett 3 in 1
22,20 kr *
-40%

Vedlikeholdes fra hode til tå. Dette velkjent ordtak er ikke fullt ut implementert i mange tilfeller. Føttene er de viktigste, dessverre ofte for tungt forsømte kroppsdeler. Mens de bærer oss pålitelig over mange år, kan presse i tette dårlig ventilerte sko og ikke gjøre pløsete selv under store påkjenninger fortsatt lang. Fotpleie er derfor svært viktig.

Mens Podiatrist omhandler hovedsakelig med helseaspekter av fotpleie, sikrer negler designer med våre fotpleie rene og vakre føtter i kosmetisk feltet angir. Spesielt toenails kan vedlikeholdes profesjonelt med enheter fra våre omsorg sett. Som vedlegg er tilgjengelig, som er forsiktig hornhinnen og sprekk fjerne.

På pedikyr dreier foten. Sett inneholder alle verktøyene som er nødvendige for en profesjonell manikyr hjemme eller på negl salongen pedikyr. Det er viktig over alle en kraftig fresing enhet som kan brukes svært fleksibelt over en rekke artikler. Så er det mulig å filen negler med liten innsats eller polsk. Særlig ofte svært tykk neglene av stortåen kan være skånsom og effektiv form. Fotpleie levert sett i praktiske, hardt skall saken, for eksempel. Alle komponenter er tydelig arrangert denne, plassbesparende og sikker lagring og kan lett transporteres hvis nødvendig. Dette utvidet en viktig og punkt som kan være en reell faktor for eksempel området i en mobil nail studio.

I tillegg til negl seg, kan også huden av foten vedlikeholdes med ulike vedlegg. Alltid der ved foten av callus formasjon. Dette beskytter så følsom hud for eksempel på baller eller på hælen. Hornhinnen er for tykk, det kommer til tårer og smertefulle endringer. Så det kan ikke være så langt, bør den beskyttende lag fjernes regelmessig. Om kutte vedlegg, som kan monteres på kutteren, fjernes overflødig hud pålitelig. En etterfølgende fotbad, for eksempel som en parafin bad opprettholder også føttene og gjør dem myk og smidig. Hvordan er fotpleie spesielt for føttene i nded nettbutikk også parafinen bad og andre produkter.

Bla gjennom vår nettbutikk, og finne fot pleie sett og mange flere produkter og beautification av føttene eller kreative negl kunst for tå negler! Høykvalitets produkter, et utvalg og en rask leveringsservice og rettferdige forhold gjør mer moro i valg, Kjøp og bruk våre artikler!

Eksklusive tilbud.Bare for deg. Registrer deg nå kupong gyldig til 31.12.2012, når en bruker kan bla fra å kjøpe verdi på 364 kr
45kr
nded internasjonalt