Våre hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Sertifisert nettbutikk
3 års garanti på alle enheter
Kjøp kontoen & mer
Fra en bestillingsverdi 1099 kr, vil vi gi deg fraktkostnader!
Gaver fra 445,90 kr
Du er her: Negledesign / Neglesett / Prøvesett

Prøvesett

NDED Eksempel UV Gele Sett Prøvesett NDED Eksempel UV Gele Sett
33,40 kr *
NDED Eksempel akryl sett Prøvesett NDED Eksempel akryl sett
49,14 kr *
nded overraskelsespakke Prøvesett nded overraskelsespakke
282,07 kr *
258,78 kr / 1000 g

Det er fullt mulig å mestre teknikken som kreves for å støpe kunstige negler, men det krever litt trening. Dette settet passer perfekt for alle som vil lære mer om støping av kunstige negler, uten at du trenger å kjøpe et stort, dyrt sett med gelé eller akryl. Dette er et billig prøvesett som gir deg alt du trenger for å teste produktene våre.

Vi tilbyr to gelésett som inkluderer forskjellige produkter til veldig lav pris. Dette er et flott produkt som hjelper deg til å få den treningen du trenger til støpeprosessen. Dette økonomiske settet inkluderer ikke dyre produkter som trengs for å herde neglen, tilbehør til dekor, neglesmykker eller pleieredskaper. Det er simpelthen et basesett med alt du trenger til selve geléstøpingen.

Et liknende sett er tilgjengelig for negler med akrylstøping og inkluderer primere, klart akrylpudder –og lakk og 10 størrelser negler. Du kan trene og finne ut eksakt hvilken størrelse du trenger.

Hele vår kolleksjon av Nail Design prøvesett bruker de samme kvalitetsproduktene. Det er ikke billigere versjoner i dårligere kvalitet. Produktene i våre prøvepakker har høy kvalitet som kan brukes både hjemme og i profesjonelle salonger. Bestill vårt prøvesett og prøv det ut hjemme!


Eksklusive tilbud.Bare for deg. Registrer deg nå kupong gyldig til 31.12.2012, når en bruker kan bla fra å kjøpe verdi på 364 kr
45kr