Våre hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Sertifisert nettbutikk
3 års garanti på alle enheter
Kjøp kontoen & mer
Fra en bestillingsverdi 1099 kr, vil vi gi deg fraktkostnader!
Gaver fra 445,90 kr
Du er her: Negledesign / Negletipper / Airbrush Negletipper

Airbrush Negletipper

Airbrush Tips Airbrush Negletipper Airbrush Tips
fra 17,75 kr *
35,50 kr / 100 g
Motivet negle tips Airbrush Negletipper Motivet negle tips
fra 48,87 kr *
stiletto design tips Airbrush Negletipper stiletto design tips
58,60 kr *
67,36 kr / 100 g
Airbrush tipper for negler kunst

Naturlige negler er skjøre og ikke alltid vokse så vakker som damen i verden ønsker. Mange av neglepleie produkter angripe hud og negler å tørke stoffer, kan neglene blir sprø. Dette er irriterende, og det skal egentlig ikke skje - fordi hans hender ikke skal lide. Hvis naglen skal beskyttes og gjøres vakrere fortsatt er, kunstige negler, den perfekte løsningen. Nail Tips (som er det tekniske uttrykket for den grunnleggende form for kunstige negler) er tilgjengelige i alle tenkelige størrelser og former, og de ​​kan være personlig. Maling, frimerker, til klistremerker og smykker sikre at tipsene varierer i henhold til dine preferanser. Alt er mulig med naturlige negler, er mulig selv med en spiker. På vår katalog sidene vil du finne ulike typer kunstige negler i små volumer, så vel som i den rimelige store pakker, og du vet fra spiker salong, samt riktig type bokser, bringe orden til personlige liten spiker studio å ta med hjem.

En spesiell type spiker kunst airbrush spiker tips er. Den ferdige designet tips kan være enkelt-eller multi-farget, briljant med striper, blomster, sommerfugler eller flere ulike motiver. Perfekt formet spiker, som du kan enkelt råd til hjem, hvis du ble forelsket i faget.


Eksklusive tilbud.Bare for deg. Registrer deg nå kupong gyldig til 31.12.2012, når en bruker kan bla fra å kjøpe verdi på 364 kr
45kr