Våre hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Sertifisert nettbutikk
3 års garanti på alle enheter
Kjøp kontoen & mer
Fra en bestillingsverdi 1099 kr, vil vi gi deg fraktkostnader!
Gaver fra 445,90 kr
Du er her: Negledesign / Negletipper / Stiletto Tipper

Stiletto Tipper

Påfyll bag 50 PCer stiletto tips Stiletto Tipper Påfyll bag 50 PCer stiletto tips
fra 5,37 kr *
Spiker tips for stiletto tips Stiletto Tipper Spiker tips for stiletto tips
27,12 kr *
43,74 kr / 100 g
Stilletto mal 500 m Stiletto Tipper Stilletto mal 500 m
fra 78,35 kr *
153,63 kr / 1000 g
stiletto design tips Stiletto Tipper stiletto design tips
58,60 kr *
67,36 kr / 100 g
Effektiv Negler med Stiletto Tipper eller Mal

Kjendiser gjør det: stiletto negler er nå fullt i tråd med trenden, og dekorere negler med ekstraordinære negl kunst. Spesielle optikk kunstige negler, som er laget med stiletto tips eller maler, gjør en utmerket figur med enkel design og sikrer overrasket over fantastisk utsikt. Er extravagantly formet negler med negl kunst elementer fra nded diverse, effekt gelé eller effekten av UV neglelakk lagt, miniatyr kunstverk som forblir i minnet.

Kunstige negler kalles stiletto negler fronten på et punkt. Denne tips kan være subtile avhengig av forespørselen eller dannet ekstremt. For perfekte negler tjene stiletto negl tips, som gir skjemaet og festes med negl lim på naturlige nagle. Det er også mulig å bruke en spesiell spiss formet mal, som fungerer som en mal for  negl akryl, glassfiber eller gel. I alle fall negler som vanlig lag, materialet fair er herdet og dekorert med ønsket negl kunst. Stiletto negler kan være veldig skarp og svært spesielt slående design. For hver dag mer Stilettos er egnet, snarere fordi det alle aktiviteter lett utføre.

Velstelte hender og nøye tilberedte naturlige negler er basen for vakre stiletto negler, som holder permanent som kunstige negler. I det første trinnet, naturlig negler er arkivert, sklifri med bufferen, og med en binding agent, belagt såkalte Primer for Stilettos som gel modellering. Et tynt lag av grunning gel kommer på tørket primer. Grunning er herdet under UV eller LED lett og danner grunnlaget for utviklingen av neglen. Avhengig av prosedyren stiletto plasseres på malen tips eller stiletto og negl er dannet. For design av design er som vanlig muligheter tilgjengelig. Så kan være negler i fransk stil, med fantasy negl kunst eller som en vanlig malt kunstig negler med klar farge eller effekt belegg er utformet.

Som et verktøy for design av Stilett hæler, som tok sitt navn fra det italienske Stilett, en veldig skarp p pistol, ofte også brukes maler. Fleksibel stiletto modellering sjablongene kan brukes med akryl eller gel og plasseres rundt tuppen av fingeren. På malen, Stilett formet negler er herdet, malen er lett å fjerne. Stiletto negl tips er en annen populær variant for å produsere blonder negler figuren. Dette er tilgjengelig og limt i riktig størrelse på naturlige nagle med negl lim i ulike former med og uten mønstre. Deretter vil spikeren bli behandlet som vanlig.


Eksklusive tilbud.Bare for deg. Registrer deg nå kupong gyldig til 31.12.2012, når en bruker kan bla fra å kjøpe verdi på 364 kr
45kr