Våre hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Sertifisert nettbutikk
3 års garanti på alle enheter
Kjøp kontoen & mer
Fra en bestillingsverdi 1099 kr, vil vi gi deg fraktkostnader!
Gaver fra 445,90 kr
Du er her: Salongmøbler / Kosmetikk Stoler

Kosmetikk Stoler

Kosmetikk stoler - komfort i mange varianter
Den viktigste funksjonen for kunden på kosmetikk stol er en komfortabel og godt polstret sete. Innstillingsmuligheter, den mest komfortable posisjonen i setet kan angis for hver metode for behandling og opphold i studio er avslappende nytelse. Innstillingene være bra som estetiker eller negl designer, fordi hun kan avslappet arbeid og posisjon alltid ergonomisk til hverandre og sine kunder.

Først og fremst varierer modellene i innstillingene og metoder. Det enkleste er manuell stolen av kosmetikk. Rutenettkontroll kan justere plasseringen av rygg og fotstøtte. Selv om strømkrevende og noe kjedelig, enkel mekanikken men reflektert i en rimelig pris. Manuell modeller egner seg spesielt når stolen må justeres ikke ofte. Dette gjelder for eksempel med manikyr. Disse modellene som originalutstyr i nyopprettede spiker salongen er derfor godt egnet.

Hydraulisk skjønnhet stoler bringe mer komfort i innstillingsmuligheter. Det innebærer vanligvis kombinert justering mekanismer. Mens elementene er manuelt eller elektrisk justerbare, kontrolleres hydraulisk arbeidshøyde av stolene av en fotpedal. Å finjustere av posisjon, så ofte fortsatt hånd må brukes. Også er denne formen for kosmetiske stolen spesielt egnet når lite må justeres.

Kosmetikk stol kommer med maksimal komfort. Flere motorer som styres via en fjernkontroll, slik at komfortable og trinnløs justering av de enkelte delene. Avhengig om kosmetikk stoler doble, tredoble eller firedoble kan justeres, knyttes til tilsvarende antall motorer på stolen og styrer pålitelig vinkelen på helling. Justering av nakkestøtten, rygg, sete høyde og fot delen er for eksempel mulig. Resultatet: kunden, eller kunden sitter helt komfortabelt på kosmetikk stol og kan overleve lenger behandlinger avslappet.

Negl designere og skjønnhetspleie, som ønsker å tilby full komforten av sine kunder mobil kan bruke mobile kosmetikk stoler. Stolene lett transporteres er fleksibelt justerbar og svært komfortable. Også her fordel behandlet som akupunktør av ulike funksjoner og justerbarhet.

Et viktig punkt i kosmetikk stolen er møbeltrekk. Dette må være på ene som er behagelig for kundene, derimot, men også lett og hygienically rent. Ofte, derfor består overflater av eller lignende materiale. Lettstelt overflater kan desinfiseres, overfladiske skitt kan fjernes enkelt med en fuktig klut.


Eksklusive tilbud.Bare for deg. Registrer deg nå kupong gyldig til 31.12.2012, når en bruker kan bla fra å kjøpe verdi på 364 kr
45kr
nded internasjonalt