Våre hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Sertifisert nettbutikk
3 års garanti på alle enheter
Kjøp kontoen & mer
Fra en bestillingsverdi 1099 kr, vil vi gi deg fraktkostnader!
Gaver fra 445,90 kr
Du er her: Salongmøbler / Manikyrbord

Manikyrbord

nded blå/hvit spikeren tabell Manikyrbord nded blå/hvit spikeren tabell
1.496,68 kr *
33,26 kr / 1000 g
nded nagle tabellen Brown Manikyrbord nded nagle tabellen Brown
1.496,68 kr *
33,26 kr / 1000 g
NDED Nail bord med støvavsug - Premium manikyr bord 305 LX Manikyrbord NDED Nail bord med støvavsug - Premium manikyr bord 305 LX
7.953,67 kr *
182,84 kr / 1000 g
Negl salongen tralle Manikyrbord Negl salongen tralle
3.530,25 kr *
Negl salongen tralle Manikyrbord Negl salongen tralle
5.302,39 kr *
176,75 kr / 1000 g
Quatro-Tisch Manikyrbord Quatro-Tisch
3.011,01 kr *
Ingenting i negl fungerer salongen uten riktig arbeidsplassen. Negl tabeller må oppfylle forskjellige krav, slik at det lett har ikke bare kunden, men også utformeren av negler selv effektivt og riktig kan arbeide. I tillegg til diverse annet utstyr i Studio som materialer og interiør er tabellen negler den viktigste møbel. Kosmetisk tabellene er tilgjengelig i forskjellige versjoner og oppfylle begge høyeste design kravene i Studio som viktige kriterier knyttet til ergonomi, tildeling og materiell.

Negl tabeller kan gjøres fra forskjellige materialer. Det er alltid viktig at countertop over ulike væsker og stoffer som brukes i negl, er motstandsdyktig. Også må være lett å rengjøre platen og motstandsdyktig mot mekanisk skade. Spesielt kan ofte finnes arbeider overflater derfor belagt sponplater eller melamine versjon. En god arbeidsflate er lett å rengjøre og desinfisere og tilbyr plass for hånd pads, UV-lampen og andre Nailart redskaper. Også vise står, lamper for best synlighet og annet utstyr på benken kan integreres som et viktig tilbehør for arbeidsplassen.

En god negler tabell er utstyrt med ulike skuffer og rom. Dermed kan være alt utstyr, som er nødvendige for modellering og manikyr stuet enkelt og raskt tilgjengelige. I de integrerte skuffene, filer, spot swirls og ulike geléer og male sted finne større beholdere som for eksempel lagring flasker med renere eller polsk remover kan lagres i boksene safe-deposit. Spesielt hvis plassen er begrenset, kan en godt organisert manikyr tabell inneholde alt du trenger for profesjonell nail design utstyr. Glatt og motstandsdyktig flater i lagring rommene gi alltid renslighet og hygiene. Flatene kan lett rengjøres med en fuktig klut og er selv motstandsdyktige mot stoffene som brukes i negl salongen og væsker samt countertop.

På et utvalg av negl er tabell for negler kunstverket alltid også eksisterende plass hensyn. Selve tabellen plasseres slik at det ikke vil være spesielt taklamper eller vinduet. Det er ideelt hvis lyskilde siden står på bordet.


Eksklusive tilbud.Bare for deg. Registrer deg nå kupong gyldig til 31.12.2012, når en bruker kan bla fra å kjøpe verdi på 364 kr
45kr
nded internasjonalt