Våre hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Sertifisert nettbutikk
3 års garanti på alle enheter
Kjøp kontoen & mer
Fra en bestillingsverdi 1099 kr, vil vi gi deg fraktkostnader!
Gaver fra 445,90 kr

En liten ide ganske stor.

Med blod, svette og tårer har vi utviklet oss fra en liten idé til et selskap for negledesignprodukter av internasjonal berømthet. Vår kjerneaktivitet er produksjonen av høykvalitetsprodukter, hvor vi kombinerer kompetanse med de beste råstoffene. Vi bruker vår kompetanse og vår lidenskap for å tilfredsstille deg.

Målsetning

Negledesign er vår lidenskap. Det er vår oppgave å tilby avanserte og førsteklasses produkter, og å fremme og utfordre mennesker til å gjøre sitt beste. Vi gjør vårt beste, og mer enn det om nødvendig, for å la lidenskapen for negledesign komme for dagen i våre produkter, og for å lokke frem et smil på ansiktet til hver kunde. We love to see you shine – nded!

Produksjon

Vi driver vår produksjonsprosess på linje med høyeste kvalitets- og sikkerhetsstandarder. Det som utmerker oss er den kontinuerlige kontrollen av produksjonslinjene og optimeringen av produksjonsprosessen. Dette kommer til syne i våre produkter, som er skapte for å tilfredsstille våre kunder og sikre en gjensidig suksess.

Fra idé til produkt

En idé må tilbakelegge en lang vei før den når kunden i form av et ferdig produkt. Det tar mange år for å klekke ut en idé, mangt en hodepine, og mange tester for å utvikle den første prototypen. En gang denne prototypen er blitt kreert og godkjent, er det meget viktig å utvikle effektive produksjonsprosesser, implementere ideer for markedsføring og bringe ethvert forretningsaspekt i balanse. Vi tror, at dette er det som har gjort oss til den ledende produsenten for neglestudioer og detaljister i løpet av bare noen få år!

Kvalitet er det vesentlige

Vi arbeider ikke med akkordarbeid, og vi setter ikke ut vår produksjon. Vi foretrekker å stole på våre medarbeidere, og dette har gjort seg betalt. En høykvalifisert produksjonsprosess og en behagelig arbeidsatmosfære sikrer et uslåelig godt sluttprodukt for forbrukeren. Og vi beholder alltid oversikten.

Eksklusive tilbud.Bare for deg. Registrer deg nå kupong gyldig til 31.12.2012, når en bruker kan bla fra å kjøpe verdi på 364 kr
45kr
nded internasjonalt