Våre hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Sertifisert nettbutikk
3 års garanti på alle enheter
Kjøp kontoen & mer
Fra en bestillingsverdi 1099 kr, vil vi gi deg fraktkostnader!
Gaver fra 445,90 kr
Du er her: Negledesign / Væsker / Rengjøring, Desinfisering og Fjerning
NDED Hygiene Spray 70% - Premium Hygiene Spray for spiker modellering og manikyr
Fargene på bildene kan variere.
Detaljer
+

Den nded Hygiene Spray kan brukes for beskyttelse av hender og overflater, så lenge han ikke komme inn i åpne sår. Lignende komposisjoner danne grunnlag sertifisert i desinfeksjonsmidler.

Denne negledesign produktet er ikke sertifisert, som det ikke kan fylles under aseptiske forhold, men også fungerer som sådan. For å sikre en standard på hygiene i alle registrerte neglesalong, peker vi ut at desinfeksjonsmidler kan overføres bare til eget bruk, for videresalg bare under aseptiske forhold.

I tillegg til den nded Nagelmodellage Hygienespray vi har i våre væske ved rengjøring, desinfeksjon + fjerning også forskjellige sertifiserte hender - og overflatedesinfeksjonsmiddel av Hartmann. For produkter for negledesign desinfeksjon bare se til varenumre 4173 30 Bacillol skum, 4175 og 4176 Sterillium klassisk ren og 4178 Bacillol 30 skum med skum spray.

Også for din helse plan i skjønnhetssalongen riktig produkt er. Spiker salongen hygiene renere er spesielt uten farge - og produsert dufter og uten olje, noe som resulterer i en bedre vedheft av neglen design systemer føre enn med konvensjonelle rengjøringsmidler.

Han er også gratis aldehyd, som bringer bedre kompatibilitet med det. På grunn av den raske og rest-fri fordampning er i dette spiker design produkt til det optimale renere. NDED Hygiene Spray 70% - Premium Hygiene Spray for spiker modellering, manikyr og pedikyr.

Tilbakemelding
+
Alle vurderinger
4.871
Oversikt
5
27
4
4
3
0
2
0
1
0

Det er ingen kommentarer på dette språket for dette elementet.

Eksklusive tilbud.Bare for deg. Registrer deg nå kupong gyldig til 31.12.2012, når en bruker kan bla fra å kjøpe verdi på 364 kr
45kr
nded internasjonalt