Våre hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Sertifisert nettbutikk
3 års garanti på alle enheter
Kjøp kontoen & mer
Fra en bestillingsverdi 1099 kr, vil vi gi deg fraktkostnader!
Gaver fra 445,90 kr
Du er her: Negledesign / Væsker / Rengjøring, Desinfisering og Fjerning
nded nagle renere på sitrus mild - mild naturlig spikeren rengjøring
Fargene på bildene kan variere.
Detaljer
+

30% isopropylalkohol i nded nail renere Citrus mild - Nail Cleaner Citrus myk sikre at væsken ikke bare renser, men også desinfiserer, en sitrusduft gir et behagelig klima i søknaden. The Nail Cleaner er egnet for alle trinn i nail art og spiker modellering og skaper de beste forutsetninger for langvarig og skinnende spiker kreasjoner.

en spiker renere er viktig ikke bare for å rense neglene, for eksempel før du påfører neglelakk eller modellering materiale. Også under Gelmodellage spikeren renere gjør en god jobb. Således kan den svette som oppstår ved herding av de gel-lag være lett og grundig fjernet. En ren overflate er alltid en forutsetning for neste lag fester seg perfekt. Den milde og således er spesielt egnet for naturlige negler renere påføres en Zellette, blir denne deretter tørkes inntil over spikeren inntil den møter kravene til renslighet og fett. Sta gel eller glassfiber forblir løsner lettere når neglene er gjennomvåt. I de spiker salong store mengder av væske ved rengjøring, desinfeksjon og avstand for en rekke arbeid er derfor nødvendig, er det nded neglerenser Citrus mild i tre beholderstørrelser fra 100 til 5000 ml. Passende flasker for påfylling og fjerning av Rengjøringsmidler er også her i tilgjengelige butikk. NDED Nail Cleaner Citrus Mild - Premium Nail-Cleaner Citrus-Soft er profilert Gelschwitzschichtenentferner for spiker modellering, manikyr og pedikyr.

Tilbakemelding
+
Alle vurderinger
5
Oversikt
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Det er ingen kommentarer på dette språket for dette elementet.

Eksklusive tilbud.Bare for deg. Registrer deg nå kupong gyldig til 31.12.2012, når en bruker kan bla fra å kjøpe verdi på 364 kr
45kr
nded internasjonalt