Våre hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Sertifisert nettbutikk
3 års garanti på alle enheter
Kjøp kontoen & mer
Fra en bestillingsverdi 1099 kr, vil vi gi deg fraktkostnader!
Gaver fra 445,90 kr
Du er her: Negledesign / Væsker / Rengjøring, Desinfisering og Fjerning
nded nagle renere mild - nail renere myk for skånsom rensing
Fargene på bildene kan variere.
Detaljer
+

Som en spesiell rensevæske for den naturlige neglen av nded nail renere tilhører mild - Nail Cleaner myk nødvendigvis nail art tilbehør. 70% isopropylalkohol gir en desinfiserende effekt, slik at ikke bare renhold, men også den hygiene til enhver tid tas i betraktning. Støvsugeren er brukt for avfetting og rengjøring av negleplaten før maling eller før den spiker modellering.

En annen anvendelse for den spiker renere fra kategori rengjøring, desinfeksjon og fjerning av nded har også i løpet av Gelmodellage. Den resulterende etter herding av de gel-lag klebrige lag kan fjernes lett og fullstendig med spiker renere. Dette sikrer at det neste laget holder trygg. Dessuten kan akryl, glassfiber og neglelakk fjernes med væsken lett. For anvendelse av nded blir tilført en spiker renere Zellette, blir spikeren tørkes med den impregnerte Zellette til selv de siste rester av maling eller fett bort fra spikeren. For vanskelige innskudd negleoverflaten kan også være gjennomvåt med støvsugeren. Avhengig av om Nail Cleaner er myk anvendes i privat eller profesjonelt felt, ulike beholderstørrelser fra 100 til 5000 ml er tilgjengelig. Flasker for fylling er også tilgjengelig her i butikken! NDED Nail Cleaner Mild - Premium Nail-Cleaner Soft 70% isopropylalkohol for spiker modellering, manikyr og pedikyr.

Tilbakemelding
+
Alle vurderinger
5
Oversikt
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Det er ingen kommentarer på dette språket for dette elementet.

Eksklusive tilbud.Bare for deg. Registrer deg nå kupong gyldig til 31.12.2012, når en bruker kan bla fra å kjøpe verdi på 364 kr
45kr
nded internasjonalt