Våre hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Sertifisert nettbutikk
3 års garanti på alle enheter
Kjøp kontoen & mer
Fra en bestillingsverdi 1099 kr, vil vi gi deg fraktkostnader!
Gaver fra 445,90 kr
Du er her: Negledesign / Neglesett / Manikyr Sett

Manikyr Sett

Den klassiske manikyr settet, hjem som også som praktisk redskap i vesken ikke skal mangler, består av noen grunn beste som aktiverer en grundig nagle bekymre. Raske reparasjoner, for eksempel dratt en naturlig eller kunstig negler er mulig med settene og hindre ofte verre skade. Negler fortsatt kjekk og vakre i alle situasjoner.

Det grunnleggende utstyret i manikyr sett ligger ofte i en praktisk sak. Avhengig av om sett for grundig nagle bekymre er hjem eller praktisk talt i vesken eller i kosmetikk tilfelle plasseres til, sett i størrelse og omfang er forskjellige. Én eller flere filer i forskjellige grader av finhet, en høy kvalitet negl saks eller en negl clipper, så godt som diverse tilbehør som cuticle kniver eller UV forsiktig skyve tilbake neglebåndene eller rengjøring kantene negler fra skitt eller gel rester er alltid inkludert men ifølge modellen. Sett for reiser inkludert generelt liknende grunnleggende utstyr, ofte i miniatyr format eller som et intelligent dobbel instrument. Er de satt i vakre og praktiske tilfeller, som sikkert er lukket med glidelås. Avhengig av kvaliteten består poser av plast, skinn eller med ekte skinn for luksus-versjonen.

Manikyr sett for profesjonell bruk er mindre på veien ment og inkludert en betydelig større rekke ofte eller selv en elektrisk nail cutters for manikyr og neglepleie. Disse settene inneholder ofte, slik en hornhinnen planende også enheter som huden kan opprettholdes. Fresing maskinene har mange artikler kan være arkivert, pusset og polert. Spesielt når ikke bare manikyr og pedikyr sett bør være mulig, er flere enheter, inkludert negl saks nødvendig. Dette er forholdet skyldes at tåneglene mine er ofte betydelig mer stabile enn fingernails.

I den nded shop høykvalitets manikyr sett tilbys, inneholdt enhetene er laget av tøff og holdbart materiale, manikyr er rustfritt stål integrert metall selvfølgelig. Når alle setter, Vær oppmerksom på at en rengjøring av smuss og registreringer gjøres etter bruk av enhetene. Redskaper for neste bruk skal være gjeldende umiddelbart. Hvilke metoder for rensing er egnet, er produsentens instruksjoner å referere til.

Eksklusive tilbud.Bare for deg. Registrer deg nå kupong gyldig til 31.12.2012, når en bruker kan bla fra å kjøpe verdi på 364 kr
45kr