Våre hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Sertifisert nettbutikk
3 års garanti på alle enheter
Kjøp kontoen & mer
Fra en bestillingsverdi 1099 kr, vil vi gi deg fraktkostnader!
Gaver fra 445,90 kr
Du er her: Negledesign / Tilbehør / Trening og Instruksjoner

Trening og Instruksjoner

Brand designer-in er en trening profesjonell, som så mange yrker i velvære og skjønnhet er basert, men flere studier. Det er ikke gjort med noen raske tester, når det gjelder å lære neglepleie, hudpleie og negledesign - flere uker med forberedelser på temaet skulle være en forutsetning, samt formidling dype medisinsk og hygienisk kunnskap innen negl og hud. Likevel, er opplæring av neglen designer til designer spikeren ikke uniform, og mange et studio har å forholde seg til ukvalifiserte søkere. Nail-opplæring må lære prinsipper som er tilpasset de hygieniske og medisinske siden av negledesign, så vel som til ulike materialer og utstyr skal brukes. Håndteringen av verktøy, instrumenter og materialer bør ikke bli neglisjert, og bør også nail designer-produsentene å stå fast i behandling av kunder og klienter, som riktignok ikke alltid lett. må opprettholde kunderelasjoner må læres på samme måte som i alle andre tjenester som yrke, også.

Fokus i treningen, men Nail er modellering instruksjoner for kunstige negler, akryl negler for ord. Dette er med mange tips og triks for å lære og så hardt, men trenger, samt UV gel skulptur av noen kan trene før du faktisk gå videre til kunden og / til kunden til handling. Trening materialer som DVDer, praksis hendene og fingertuppene utskifting kan bli funnet på disse sidene, samt brosjyrer som forklarer hvert trinn tydelig. Selv for amatør spiker artist, disse materialene er interessante fordi de gir grundig opplæring i en kompleks sak.


Eksklusive tilbud.Bare for deg. Registrer deg nå kupong gyldig til 31.12.2012, når en bruker kan bla fra å kjøpe verdi på 364 kr
45kr